kávézó

Pár hónapja történt az eset. Egy népszerű kávézóban szerettem volna a partneremmel ebédelni.

A felszolgáló elég hamar nekiállt kommentálni a pultosnak másságunkat, pedig nem voltunk feltűnőek. Szerencsére a pult mögött álló hölgy nem osztotta a pincér nézeteit, ettől függetlenül az tovább folytatta. Emiatt inkább a teraszon fogyasztottuk el az ételt és hamarosan távoztunk is. Nemrégiben jártam arra és kiderült, az említett srác már nem dolgozik ott. Remélem a főnöke is hamar felismerte, hogy egy melegbarát kávézóban nem ilyen embert kéne alkalmaznia.

Pár hónapja történt az eset. Egy népszerű kávézóban szerettem volna a partneremmel ebédelni. A felszolgáló elég hamar nekiállt kommentálni a pultosnak másságunkat, pedig nem vagyunk az a feltűnő fajta. Szerencsére a pult mögött álló hölgy nem osztotta a pincér nézeteit, ettől függetlenül az tovább folytatta. Emiatt inkább a teraszon fogyasztottuk el az ételt és hamarosan távoztunk is.

Nemrégiben jártam arra és kiderült, az említett srác már nem dolgozik ott. Remélem a főnöke is hamar felismerte, hogy egy melegbarát kávézóban nem ilyen embert kéne alkalmaznia.