család

16 éves korom óta meleg vagyok, ezért a család gyűlöl és különböző módokon tudomásomra hozzá ezt. Lelkileg nagyon össze vagyok zavarodva, mert nem tudom elhinni, hogy a saját családom nem tud elfogadni. Például olyan megjegyzések jönnek irányomba hogy "hülye buzi", "kár hogy megszültelek" , "ha ilyen vagy ugorj a vonat alá" és ezekhez hasonlók.

A párommal esett meg idén januárban, hogy amikor a szülei a TV-ben a melegek védelméről szóló törvényekkel kapcsolatos hírt hallottak, azt így kommentálták: „Le kéne minden meleget lőni”, „Le kéne nekik vágni”.

Íme az én történetem: három éve megismerkedtem egy lánnyal, szokásos randik, SMS-ek, találkozók. Aztán összejöttünk. Odaköltöztem hozzájuk, úgy hogy a szülők nem tudtak semmit. Belementem, hogy titokban menjen az egész, mert hát szerelmes ember, mindent megtesz, csak mellette legyen.

Ez ment három évig, aztán mégis kiderült a család előtt. Az anyjának ezután egy célja volt, hogy én elkerüljek mellőle. Közölte velem, hogy utálja a buzikat. A barátnőm erre egy szót sem szólt, nem állt ki mellettem, mindent tagadott. Végül pedig dobott, mert az anyját nem hagyja el. Nagyon megviselt…