támadás

Úgy egy hónapja történt a volt munkahelyemen, hogy kitudódott a másságom. Egy kisebb társaság a cégen belül terjeszteni kezdte rólam, hogy meleg vagyok és transznemű. Egy nap munka után történt, hogy nem sokkal azután, hogy a buszmegállóba értem, utolért egy társaság.

Hangosan üvöltve, hogy na ez az, aki szereti, ha jól s... ba....k? Körbeálltak és üvöltöttek rám, fütyültek, lökdöstek. Az ordibálás a buszon is folytatódott végig, mert oda is utánam jöttek. Ez Ferencvárosban, a Táblás utcában történt. Másnap felmondtam, mert nem volt más választásom.

Számtalan eseteim egyike amikor bántalmaztak és (még) nem jelentettem, nemrég történt Amerikában egy hajón ahol pincérként dolgoztam.

Egy műszakban dolgoztam egy fura 30-as budapesti férfival. Mindig elég okoskodó és fura volt, az angolja pedig rossz. Ennek okán amikor a főnökünk megkérte kora délután hogy az esti nagytakarításnál segítsen nekem, a beszélgetés után magyarul is megkérdeztem tőle, hogy értette-e, hogy a főnökünk mit kert. Elmondtam, hogy segítenie kell, ezt kérte a főnökünk, ő nagyon felhúzta magát es mondta, hogy az kizárt dolog, nem fog helyettem dolgozni. Erre én…