leszbikus

Két leszbikus pár egy szeptemberi keddi napon a Rudas fürdőt választotta programja helyszínének . A török fürdő részen, az egyik pár egymás ölében ült, a másik a szemközti 40 fokos vízben, egymás mellett. Beszélgetésünk során, a párom adott egy puszit a homlokomra, erre a mellettünk levő, egyébként meztelen 30-40 év körül nő nem tudta szó nélkül hagyni, így oda ordított, hogy ennek nem itt van a helye.

Párom természetesen nem hagyta ennyiben, így visszaszolt, hogy mi van, homofób vagy? Erre az érintett nő az úszómester segítséget kérte és oda irányította a másik, egymás ölében ülő…

2012. október közepén történt, hogy hajnalban egy buli után egy lánnyal, akivel aznap este ismerkedtem meg, együtt indultunk haza. Az Üllői út egyik tömött éjszakai megállójánál egy nagyobb darab férfi ordibálni kezdett velünk, majd mivel elmentünk mellette, utánunk: "Fogadjunk, hogy nem voltatok még férfival! Meg is mondom miért - azért, mert ti buzik vagytok!"
Tényleg mind a ketten leszbikusok vagyunk, és bár másból nem is hiszem, de valamit tényleg észrevehetett az ordibáló férfi, mivel aznap este közel kerültünk egymáshoz - igaz, nem mentünk kézen fogva, csak sétáltunk egymás…

2021. október 9-én, pénteken, az újpalotai panelből kilépve csókkal köszöntöttem páromat. Mindketten nők vagyunk. A panelből egy fiatal - 16- 26 közötti - srác hangját hallottuk, aki vulgáris szavakkal mocskolódott ( “köpöd ki ***** leszbikus, nem hallod?!” ) irányunkban. Nem tulajdonítottunk jelentőséget neki, de ahogy beszálltunk a kocsiba, nagy puffanással a párom mellett valami a kocsira esett. Otthon láttuk, hogy tojást dobott a kocsira a mocskolódó. Sajnos, nem láttuk az elkövetőt.

Egy facebook posztban megosztottam az esetet, hogy ismerőseim is láthassák, hogy sajnos nem…